TurboDevs viser fram BlissBrain-prototype på SpillExpo!

Foto: Magne A. Bauge

Foto: Magne A. Bauge

7. – 9. november deltok TurboDevs med en stand på SpillExpo.
Vi fikk anledning til å vise frem våre siste demoer av BlissBrain for de 20 000 besøkende, med rundt 250 testere på tre maskiner. Demoene av BlissBrain besto av enkle kommandoer med spill og headset fra Emotiv.

Av de 250 testerne hadde vi kun 8-12 som opplevde særs store utfordringer, med identifiserbare årsaker. For TurboDevs og BlissBrain er dette en ubetinget suksess!

Vi takker for alle de ivrige testerne, for tålmodigheten i køen, for alle som vil se mer av BlissBrain fremover, som vil utvikle selv og som vil følge utviklingen videre. Vi er veldig glade for at NorgesExpo inviterte og ga TurboDevs denne muligheten, for de frivillige som satte seg inn i teknologien på stående fot og jobbet på standen i tre dager. Innsatsen har vært helt utrolig.

Det var veldig morsomt for oss å se hvor mange som fikk realisert noen gamer-drømmer med headset på hodet denne helgen. Hjernestyring av spill er fremtiden og Neurogaming er på vei inn fra de perifere fremtidsvisjonene, til de gode brukssituasjonene.

TurboDevs fikk denne anledningen til å demonstrere for Norge at teknologien er her og er moden til å bli tatt i bruk. Vi fikk konstruktive tilbakemeldinger fra helsepersonell, forskere og nøkkelpersoner i bransjen som ga uttrykk for at budskapet når frem! Vi vil rette en tanke til alle som delte sine personlige erfaringer med oss; besøkende med familiemedlemmer og venner som trengte, trenger eller kan få behov for nye kommunikasjonshjelpemidler i fremtiden.

Jeg håper vi får muligheten til å komme tilbake neste år. Da vil vi ha nye versjoner av programvaren, nye demoer, nye partnere og nye erfaringer å vise til.

 

Comments are closed